Miss Fit

Located in an historic renovated building in close-in NE Portland, this fitness studio is a refreshing change from a traditional gym setting.  We worked with Miss Fit to ‘test-fit’ potential buildings, and this open warehouse space was a natural fit.  The design features soft lighting and accents the exposed wood beams & ceiling structure, brick walls and graceful arched wood windows.   The client wanted a space which reflected their philosophy of focusing on the personal aspect of training in a quiet calm setting.  The training area was designed to evoke the comfort of a living space, and provides a setting in which to work one-on-one or in classes with their Clients, whom they describe as focused professionals disenchanted with the more distracting and fluorescent-lit gym atmosphere.

We worked with Miss Fit to create a prototype for their eventual expansion, and after selecting this building, provided the design, contract documents and project oversight to complete the new facility.

Location: Portland, OR